Afspraak of offerte? Bel: (062) 700 88 65
  • Project omschrijving:
    Buitenwanden en binnenwanden stucen. Binnenwanden sausklaar opleveren en plafonds voorzien van schuurwerk
  • Zoekwoorden:
    Sausklaar, Glad Pleisterwerk, Behangklaar, Wandafwerking, Schuurwerk, Binnenmuur, Buitenmuur, Plafond afwerking, Gebroeders Kijk in de Vegte, Stukadoors, Stuc

Sausklaar

Alle binnenmuren en plafonds zijn glad gestuct en sausklaar opgeleverd. Glad pleisterwerk is naast sierpleister de meest gebruikte afwerkingen voor muren en wanden. Waar sierpleister eigenlijk al af is zal glad pleisterwerk altijd nog een keer gesausd moeten worden. Glad pleisterwerk geeft een zeer sjieke uitstraling en vooral met lijsten of een gestucte plint geeft het een moderne of klassieke look aan u huis. Op uitwendige hoeken gebruiken wij aluminium hoekbeschermers voor een strakke sterke hoek. Glad pleisterwerk kan in alle kleuren worden gesausd of behangen.

 

Schuurwerk plafond

Schuurwerk is een traditionele eindafwerking met een zanderig oppervlak,en een draaiende schaduwwerking, die toe te passen is in elk interieur. Het wordt gemaakt van gips waaraan zilverzand en kalk is toegevoegd,met een spons worden er in de natte mortel overlappende cirkelvormen gedraaid, waarbij een fijn gestructureerd plafond ontstaat. Het geeft een mooi patroon en diepte werking. Het is goed te combineren met sierlijsten,waardoor u een sfeervol eindresultaat creƫert.

 

Meer informatie?

Wilt u meer informatie over beton cire vloeren of een van onze andere diensten, stuur ons vrijblijvend een email.

Informatie aanvragen