Afspraak of offerte? Bel: (062) 700 88 65
  • Project omschrijving:
    Muren stucen, sausklaar maken wanden, pandomo aanbrengen badkamer
  • Zoekwoorden:
    Sausklaar, Glad Pleisterwerk, Behangklaar, Wandafwerking, Pandomo, Beton Cire, Badmaker, Toilet, Gebroeders Kijk in de Vegte, Stukadoors, Stuc

Pandomo betonlook / Beton Cire

Iets extra’s in uw woning? Een bepaalde sfeer creëren? Bent u die saaie tegels in uw badkamer, keuken of toilet zat? Dan is Pandomo echt iets voor u. Pandomo stucwerk is een exclusief product wat bestaat uit mineralen. Pandomo is afkomstig uit Duitsland en heeft een mooi strak glansende uitstraling.

 

Specialistisch werk

Wij hebben diverse cursussen gevolgd om dit mooie materiaal te kunnen werken. Nadat de kleur erop zit, wordt de Pandomo gesponst en geschuurd. Hierdoor komen de dieptes en schakeringen in de Pandomo wandafwerking tot zijn recht. Wanneer dit gebeurt is gaat er over Pandomo wandafwerking een wax die de uitstraling glanserder maakt. Door deze wax ziet de wand er steenachtig uit wat het in feite ook is. Pandomo stucwerk is de opkomende trend voor wandafwerking door de gehele woning. Pandomo wandafwerking is waterdicht, duurzaam en hygiënisch. Pandomo wand is in vele kleuren leverbaar en geeft elke ruimte een exclusieve uitstraling.

 

Keuken en doucheruimte

In deze woning heeft stukadoorsbedrijf gebroeders Kijk in de Vegte de keuken en toiletruimte voorzien van een moderne uitstraling door middel van het aanbrengen van Pandomo als wandafwerking. Gekozen is voor een midden grijs kleur dat zowel een warme en rustige uitstraling geeft.

 

Sausklaar

Alle binnenmuren en plafonds zijn glad gestuct en sausklaar opgeleverd. Glad pleisterwerk is naast sierpleister de meest gebruikte afwerkings voor muren en wanden. Waar sierpleister eigenlijk al af is zal glad pleisterwerk altijd nog een keer gesausd moeten worden. Glad pleisterwerk geeft een zeer sjieke uitstraling en vooral met lijsten of een gestucte plint geeft het een moderne of klassieke look aan u huis. Op uitwendige hoeken gebruiken wij aluminium hoekbeschermers voor een strakke sterke hoek. Glad pleisterwerk kan in alle kleuren worden gesausd of behangen.

 

Glad pleisterwerk

Glad pleisterwerk geeft een zeer sjieke uitstraling en vooral met lijsten of een gestucte plint geeft het een moderne of klassieke look aan u huis. Op uitwendige hoeken gebruiken wij aluminium hoekbeschermers voor een strakke sterke hoek. Glad pleisterwerk kan in alle kleuren worden gesausd of behangen.

 

Meer informatie?

Wilt u meer informatie over beton cire vloeren of een van onze andere diensten, stuur ons vrijblijvend een email.

Informatie aanvragen