Afspraak of offerte? Bel: (062) 700 88 65
  • Project omschrijving:
    Aanbrengen van Pandomo betonlook op diverse wanden.
  • Zoekwoorden:
    Pandomo, Badkamer, Beton Cire, Natte ruimte, Betonlook, Design, Grijs, Keuken, Wandafwerking, Natuurlijk, Stucwerk, Glansende uitstraling

Pandomo betonlook / Beton Cire

Iets extra’s in uw woning? Een bepaalde sfeer creëren? Bent u die saaie tegels in uw badkamer, keuken of toilet zat? Dan is Pandomo echt iets voor u. Pandomo stucwerk is een exclusief product wat bestaat uit mineralen. Pandomo is afkomstig uit Duitsland en heeft een mooi strak glansende uitstraling.

 

Specialistisch werk

Wij hebben diverse cursussen gevolgd om dit mooie materiaal te kunnen werken. Nadat de kleur erop zit, wordt de Pandomo gesponst en geschuurd. Hierdoor komen de dieptes en schakeringen in de Pandomo wandafwerking tot zijn recht. Wanneer dit gebeurt is gaat er over Pandomo wandafwerking een wax die de uitstraling glanserder maakt. Door deze wax ziet de wand er steenachtig uit wat het in feite ook is. Pandomo stucwerk is de opkomende trend voor wandafwerking door de gehele woning. Pandomo wandafwerking is waterdicht, duurzaam en hygiënisch. Pandomo wand is in vele kleuren leverbaar en geeft elke ruimte een exclusieve uitstraling.

 

Keuken en doucheruimte

In deze woning heeft stukadoorsbedrijf gebroeders Kijk in de Vegte de keuken en badkamer voorzien van een moderne uitstraling door middel van het aanbrengen van Pandomo als wandafwerking. Gekozen is voor een midden grijs kleur dat zowel een warme en rustige uitstraling geeft.

 

Meer informatie?

Wilt u meer informatie over beton cire vloeren of een van onze andere diensten, stuur ons vrijblijvend een email.

Informatie aanvragen