Afspraak of offerte? Bel: (062) 700 88 65
  • Project omschrijving:
    Buiten- en binnen stucwerk
  • Zoekwoorden:
    Sierpleister, Fijnpleister, Buitenmuur, Buitenwand, Trasskalk, Wandafwerking, Stucen, Gebroeders Kijk in de Vegte, Stukadoors, Stuc

Buitenmuren stucen

Stukadoors Bedrijf Gebroeders Kijk in de Vegte is gevraagd voor het stucwerk van een luxe woonboerderij. De buitenkant is gestuukt op basis van Trassklak en daarna afgeschuurd met Trasskalk fijnpleister. Vervolgens geschilderd met een saus op silicaat basis.

 

Sausklaar

Alle binnenmuren en plafonds zijn glad gestuct en sausklaar opgeleverd. Glad pleisterwerk is naast sierpleister de meest gebruikte afwerkings voor muren en wanden. Waar sierpleister eigenlijk al af is zal glad pleisterwerk altijd nog een keer gesausd moeten worden. Glad pleisterwerk geeft een zeer sjieke uitstraling en vooral met lijsten of een gestucte plint geeft het een moderne of klassieke look aan u huis. Op uitwendige hoeken gebruiken wij aluminium hoekbeschermers voor een strakke sterke hoek. Glad pleisterwerk kan in alle kleuren worden gesausd of behangen.

 

Glad pleisterwerk

Glad pleisterwerk geeft een zeer sjieke uitstraling en vooral met lijsten of een gestucte plint geeft het een moderne of klassieke look aan u huis. Op uitwendige hoeken gebruiken wij aluminium hoekbeschermers voor een strakke sterke hoek. Glad pleisterwerk kan in alle kleuren worden gesausd of behangen.

 

Meer informatie?

Wilt u meer informatie over sausklaar stucwerk of een van onze andere diensten, stuur ons vrijblijvend een email.

Informatie aanvragen