Afspraak of offerte? Bel: (062) 700 88 65
  • Project omschrijving:
    Betonlook Beton Cire meubels, lampen en tafels
  • Zoekwoorden:
    Betonlook, Meubels, Beton Cire, Maatwerk, Design, Beton Look, Natuurlijk, Steen, Hout Gebroeders Kijk in de Vegte, Stukadoors, Stuc

Betonlook meubels en tafels

Betonlook meubelen van een uniek design en tijdloos. Wij leveren ondermeer betonlook tafels, lampen en meubels. Een voorbeeld van een stoer betonlook meubelen is deze buiten picknicktafel in betonlook met bijpassende bank. Al onze betonlook meubelen zijn gemaakt van natuurlijke materialen, zoals hout.

 

Beton cire

is al meer dan 17 jaar een veel gebruikt product in Frankrijk. Reden voor de grote vraag naar beton cire is de unieke samenstelling en daarmee uitgebreide toepassingsmogelijkheden. Beton cire is een zeer sterke watervaste ‘cementstuc’ en bijzonder geschikt voor badkamers, keukens, vloeren, meubels en objecten als openhaarden, maar ook buiten voor bijvoorbeeld het terras.

 

Verkrijgbaar in 23 kleuren

Beton cire geschikt voor zowel binnen en buiten maar met name ook voor natte ruimten (compleet waterdichte afwerking). Het beton cire oppervlak, zoals aanrechtblad en doucheruimte, kunnen met reguliere schoonmaakproducten worden onderhouden en gereinigd. Agressievere middelen als chloor, bleek of antikal worden afgeraden.

De cementmortel is geschikt voor praktisch elk gewenst oppervlak (vloer/wand/plafond) en hecht door z’n unieke samenstelling op een groot aantal typen ondergronden. De stuclaag is zeer dun (2 tot 6 mm in 2 lagen) maar vanwege de cementbasis bijzonder sterk en slijtvast in tegenstelling tot vergelijkbare stucproducten op kalkbasis.

 

Meer informatie

Wilt u meer informatie over beton cire vloeren of een van onze andere diensten, stuur ons vrijblijvend een email

Informatie aanvragen