Afspraak of offerte? Bel: (062) 700 88 65
  • Project omschrijving:
    Stukadoors Bedrijf Gebroeders Kijk in de Vegte is gevraagd voor het stuken van een luxe woonboerderij. De buitenkant is gestuukt op basis van Trassklak en daarna afgeschuurd met Trasskalk fijnpleister. Vervolgens geschilderd met een saus op silicaat basis. Het binnenwerk is sausklaar afgestuukt zodat het direct geschilderd of behangen kan worden. .
  • Zoekwoorden:
    Stukadoor, Sierstuc, Buitenmuur, Stukadoorsbedrijf Kijk in de Vegte, Sierpleister, Wanden, Plafonds, Spatwerk, Pleisterwerk, Renovatie, Lijsten, Ornamenten, Raamwerk, Buitenstuc, Pandomo, Beton Cire, Schifting Stuc, Trasskalk Pleister

Beton Cire

is al meer dan 17 jaar een veel gebruikt product in Frankrijk. Reden voor de grote vraag naar beton cire is de unieke samenstelling en daarmee uitgebreide toepassingsmogelijkheden. Beton cire is een zeer sterke watervaste ‘cementstuc’ en bijzonder geschikt voor badkamers, keukens, vloeren, meubels en objecten als openhaarden, maar ook buiten voor bijvoorbeeld het terras.

 

Beton Cire voor een design vloer

Beton Cire ook wel de woonbeton betonvloer voor in huis genoemd is ook uitermate geschikt voor vloeren. Wij ontwerpen samen met u de gewenste sfeer. Industrial, Lounge, Labo, Realistic, Romantisch of Traditioneel. Voor elke sfeer en uitstraling hebben wij de juiste oplossing. Door het gebruik van hoogwaardige producten en up to date kennis van Beton Cire kunnen wij alles binnen en buiten toepassen en bent u gegarandeerd van een duurzaam product. Er zijn ruim 24 kleuren beschikbaar.

 

Binnen en buiten

Beton cire geschikt voor zowel binnen en buiten maar met name ook voor natte ruimten (compleet waterdichte afwerking). Het beton cire oppervlak, zoals aanrechtblad en doucheruimte, kunnen met reguliere schoonmaakproducten worden onderhouden en gereinigd. Agressievere middelen als chloor, bleek of antikal worden afgeraden.

De cementmortel is geschikt voor praktisch elk gewenst oppervlak (vloer/wand/plafond) en hecht door z’n unieke samenstelling op een groot aantal typen ondergronden. De stuclaag is zeer dun (2 tot 6 mm in 2 lagen) maar vanwege de cementbasis bijzonder sterk en slijtvast in tegenstelling tot vergelijkbare stucproducten op kalkbasis.

 

Meer informatie

Wilt u meer informatie over beton cire vloeren of een van onze andere diensten, stuur ons vrijblijvend een email.

Informatie aanvragen